За нас

Живеем във времена, в които естетичните процедури набират все по-голяма популярност и заемат все по-голямо място в ежедневието ни. Лазерните процедури и естетичните корекции в клиниките и центровете за красота изискват време за възстановяване, както и стриктно следван протокол за предпазване на кожата преди и след терапиите. Екипът ни, съставен от лекари и фармацевт, разработи иновативните натурални продукти от серията Albin с изключителен състав, подпомагащи по-бързото възстановяване на кожата.

Нашите продукти Свържете се с нас

Нашите продукти

Продуктите ни са сертифицирани за качество и са създадени най-вече за приложение преди и след естетични и лазерни процедури, както и за облекчаването на широк набор от проблеми и симптоми на кожата. 

Сертификат за качество

За дистрибутори

Ако сте собственик на естетична или дерматологична клиника, козметично студио или салон за красота, или пък сте търговец на козметични продукти, можем да Ви предложим ползотворно сътрудничество.

Свържете се с нас

Сътрудничество

Нашите висококачествени козметични продукти са създадени в тясно сътрудничество между екипа на най-голямата специализирана венозна клиника в България “Varix Clinic – венозен лазерен център” и научни експерти от Института по обща и неорганична химия към Българската академия на науките (ИОНХ – БАН).